EXPOMEDIC 2011

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza hitaben gelen yazıda;

Filistin Devlet Bakanı Mahmud Abbas’ın himayesinde, Filistin Sağlık Bakanlığı

ve Filistin Doktorlar Birliği işbirliğinde, 22-25 Eylül 2011 tarihlerinde,

Filistin’de “Yarın İçin Sağlık” teması ile EXPOMEDIC Tıbbi Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar’ın, tıp sektöründe faaliyet gösteren satıcıları, üreticileri ve dağıtıcıları bir araya getirerek, katılımcılara tıp alanındaki en son yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi sahibi olma imkanını sağlayacağı ifade edilmektedir.

Bahsekonu Fuar hakkında detaylı bilgi ve başvuru için aşağıda iletişim bilgileri verilen Al Munir Hizmet ve Danışmanlık Şirketi ile temasa geçilebileceği belirtilmektedir.

İrtibat için:

Al Munir Services and Consulting Company

Tel: 00970 2 241 2050/1

Faks: 00970 2 241 2052

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web Site: http:// expomedic.almunir.ps/