NİĞDE BİLGİ FESTİVALİ ( BİLFEST ) YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

web 1

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile Ahiler Kalkınma öncülüğünde “ Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) Geleceğe Bakıyoruz’’ etkinliği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 1923 nolu salonda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde gerçekleştirilen Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) etkinliğine Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergün ve Selim Gültekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,  İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, NiTSO Meclis Üyeleri, Akademisyenler ve davetliler katıldı.

Niğde Bilgi Festivali (BİLFEST) etkinliğinin açılış konuşmasını yapan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “İyi bir akla sahip olmak yeterli değildir, önemli olan aklı iyi kullanmaktır.
Büyük işleri başarmak için bilgi ve cesaret gereklidir.
Doğru düşünce bilgidir.
Bilginin elde edilmesi, bizi iyiye ulaştıracaktır.
Sadece bir iyi vardır, BİLGİ. Sadece bir kötü vardır, CEHALET
Bilgi sonsuza dek cehaleti yönetecektir.
Bilgi ruhun gıdasıdır.
Bilgi kudrettir.
Bilgi bölüşüldükçe artan hazinedir.
Bir şeyi gerçekten bilmek onu paylaşmakla olur.
Şimdi hep birlikte yeni paylaşımlara şahitlik edeceğiz.
İş yaşamında nasıl başarılı olabileceğimizi.
Geleceğin dünyasında iletişimin nasıl olacağı.
İş insanı olmak için bugünden kendinize nasıl yatırım yapabileceğinizi,
Ahmet Şerif İzgören’ ile birlikte bilgi festivalimizi değerlendirip onun güzel sunumunu dinleme fırsatı bulacağız.
Ayrıca bir konuyu da özellikle belirtmek istiyorum.
Bilgi Festivalleri İzgören Akademinin bölge müdürlüklerinin bulunduğu illerde yapılıyor.
Gururla söylemek isterim ki Bilgi Festivali Oda düzeyinde ilk kez Niğde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilmektedir.
Katırcıoğlu, ‘MUTLULUK BİLGİ İLE KAZANILIR’ diyerek sözlerini tamamladı.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu’nun konuşmalarından sonra İletişim Danışmanı Eğitmen Acun Erkuoğlu’nun sunumuyla Yıldız Holding Operasyonel Mükemmelik Direktörü İnan Acılıoğlu, Eğitmen ve Yazar Bora Özkent, İzgören Akademi Eğitmeni - Yazar Ahmet Şerif İzgören, katılımcılara beğenilen sunumlar yaptı. Programda ara bölümlerde öğretmenlerden oluşan 7 iklim müzik gurubu da seslendirdiği parçalar ile programa renk kattı.

web 2

web 3