AVUSTURYA TİCARET ATAŞESİ MAİER, NİTSO’YU ZİYARET ETTİ

DSC 8539

Niğde Ticaret ve Sanayi Odasının daveti üzerine Niğde’ye gelen Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Dr. Christian Maier, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve NiTSO Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Avusturya Ticaret Ataşesi Dr. Christian Maier’e Niğde ekonomisi, ticareti ve turizmi hakkında bir sunum yapan Katırcıoğlu, Avusturyalı yatırımcıları kente davet etti.
Oda olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Katırcıoğlu, ziyaretin anısına Maier’e bir kilim hediye etti.

Niğde’ye gelmekten çok mutlu olduğunu belirten Maier, Avusturya ile Türkiye arasındaki var olan dostluğun ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesinde Ticaret ve Sanayi Odalarının desteğinin çok önemli olduğuna değindi.
Niğde’de firma ziyaretlerinde de bulunan Maier, Gümüşler Manastırı ve Niğde Kalesini de gezdikten sonra Niğde’den ayrıldı.