KIR KABUĞUNU BİR FİKİR DE SEN BUL-4 YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

kır kab. 4 davetiye

Odamız ve bünyesinde faaliyet gösteren Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde gerçekleştirilen, "Kır Kabuğunu Bir Fikir de Sen Bul-4" adlı iş fikri proje yarışmasının sonuçları 28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 19.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşke Bor Yolu Kampüs İçi 1923 Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ödül töreni ile açıklanacak.

Odamız tarafından düzenlenecek olan törene, Motivasyon İkizleri adı altında markalaşan Mustafa ve Kemal Altıntaş ikilisi katılarak misafirlerimize stand up tadında bir gösteri sunacaklar.

Ödül törenimize tüm üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.

motivasyon ikizleri

Mustafa ve Kemal Altıntaş (Motivasyon İkizleri) Kimdir?

1976 yılında Almanya/Stuttgart ‘da dünyaya geldiler isimlerini Mustafa ve Kemal olarak bir Alman koymuştur.8 yıl sonra aileleri ile birlikte Ankara’ya döndüler.

İlkokulu Ankara Abidin paşa ilkokulunda Orta ve lise tahsillerini Mamak İmam Hatip Lisesinde tamamladılar.

29.08.1998 yılında aynı gün evlendiler. Üniversite tahsillerini tamamlamamış olmalarına rağmen 2010 yılında TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş firmasında ilk ikiz kardeş olarak aynı departmanda işe başladılar. Çalıştıkları süre boyunca o günün CEO’su Süreyya Ciliv Bey’den Turkcell’in en iyi inovasyon ödüllerini almaya hak kazandılar.

2016 yılının başında Yaşam koçu değerli dostları Sayın Mert Çuhadaroğlu’ndan aldıkları ilhamla kendi kurdukları MK Eğitim Danışmanlık firması ile birlikte “Motivasyon İkizleri” olarak motivasyon konuşmaları yapmaktadırlar.