ODAMIZDA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

dış ticaret
Odamızda "Dış Ticaret ve Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.
Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdür Yardımcısı Arzu Yılmaz ve Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç'ın da katıldığı programda; uzman kişiler tarafından ihracatta sağlanan devlet yardımlarındaki son durum, yatırım teşvikleri, çeşitli hizmet sektörlerine yönelik uygulamalar ve ürün güvenliği gibi önemli konular hakkında bilgi verildi.
Toplantı sonrası görüşlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanımız Şevket Katırcıoğlu; "Ekonomi Bakanlığı ve Odamız işbirliğinde "Dış Ticaret ve Yatırım Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı" düzenledik.
Katılımcılar toplantının kendileri açısından çok verimli geçtiğini ilettiler. Bizler de mutlu olduk. Bu güzel organizasyonun ilimizde gerçekleşmesine öncülük eden Ekonomi Bakanlığımıza ve değerli yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.