NiTSO'DA GELİŞİM ATÖLYELERİ SERTİFİKA PROGRAMI DÜZENLENDİ

DSC 6951 Kopya

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından kadın işletmelerine finansman ve danışmanlık desteği programı kapsamında yürütülen ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen gelişim atölyelerinin sertifika dağıtım programı yapıldı.

Sertifika programında konuşma yapan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; "Üç farklı kategoriden oluşan gelişim atölyeleri şimdiye dek İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Ankara’da düzenlendi.

Türkiye'de sayılı illerde gerçekleştirilen bu eğitimlerin ilimizde de gerçekleştirilmiş olması kadın girişimcilerimiz, yöneticilerimiz ve işletmelerimiz için büyük bir şans oluşturdu. Biz de Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak böylesi güzel ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduk.

Bugün de almış olduğunuz eğitimlere dair sertifikalarınızı sizlere takdim ediyoruz. Sözlerime son verirken gelişim atölyelerinin düzenleyicisi Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na, değerli eğitmenleri ile projeye destek veren İzgören Akademi'ye ve gelişim atölyelerinin ilimizde gerçekleştirilmesine öncülük eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcım Sayın Suna Tuğrul'a teşekkür etmek istiyorum. Almış olduğunuz eğitimlerin hepinize faydalı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Program katılımcıların sertifikalarını almaları ile sona erdi.