ODAMIZDA KASIM AYINDA ÜÇ FARKLI EĞİTİM DÜZENLENECEK

EĞİTİM TASARIM 2

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, kasım ayında düzenlenecek olan eğitimlere tüm NİTSO üyelerini ve çalışanlarını davet etti.
İşletmeler için gerekli olan eğitimleri tek bir seferde firmalarla paylaşmayı planlayan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası sırasıyla E- Ticaret, Kurumsallaşma ve Markalaşma ve KOBİ’lerde İnovasyon eğitimlerini düzenleyecek. Eğitimlere başvurular Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılacak.

KATIRCIOĞLU" İŞ HAYATINDA BAŞARILI OLMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ"

Eğitim paketinde yer alan üç eğitimin tamamının iş hayatında başarılı olmak isteyen herkesin karşısına çıkacağını belirten ve bu konuda Oda üyelerine seslenen NİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, "Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı iş hayatımızın her noktasında karşımıza çıkabilecek konular üzerine belirlenmiştir. Başarılı olmak isteyen ve iş hayatında kendini geliştirmek isteyen her bir girişimci, işletme sahipleri ve çalışanlarının bu konular hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Ahiler Kalkınma Ajansı ve Odamız tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimlerimiz alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek olup, bu eğitimlerle birlikte ilimizin iş hayatında yaşamış olduğu eğitim eksikliklerinin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.
Bizler istiyoruz ki üyelerimiz, hemşehrilerimiz ve girişimcilerimiz alanlarında uzman olsunlar ve kendilerini istedikleri noktalara çıkarabilsinler. Eğitimin olmadığı yerde başarının olması söz konusu değildir. Kendilerini ve işletmelerini daha üst seviyelere çıkarmak isteyen üyelerimizi ve çalışanlarını bu eğitimlere katılım sağlamaya davet ediyorum. Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak verilecektir. Üyelerimiz ve çalışanları eğitimlerin tamamına katılabileceği gibi sadece ihtiyaçları olan eğitimi de seçip katılabileceklerdir" diye konuştu.