GELİŞİM ATÖLYELERİNE DEVAM EDİLDİ

EĞİTİM ATÖLYELERİ Kopya

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ve İzgören Akademi işbirliği ile kadın girişimcilere ve yöneticilere yönelik gelişim atölyelerinin ikincisi önceki gün düzenlendi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirilen eğitime farklı sektörlerden kadın girişimciler ve yöneticiler katıldı.

Üç aşamada gerçekleştirilecek olan eğitim atölyelerinin ikinci bölümünde "pazarlama ve iletişim becerileri" konusu ele alındı. Satış, pazarlama ve müşteri kavramları, pazarlamanın gelişim süreci, pazarlama karması ve stratejisi, müşteri iletişiminin önemi, ağ ve sosyal medya gibi önemli konularda alanında uzman eğitmenler tarafından bilgiler paylaşıldı. Eğitimde dinleyicilerin aktif katılımlarıyla çeşitli uygulamalar yapıldı, gruplar oluşturularak farklı aktiviteler gerçekleştirildi.

Katılımcıların hem yeni bilgiler edindiği hem de keyifli anlar geçirdiği eğitim atölyeleri 19 Eylül Salı günü "Finansal Okuryazarlık" konu başlığı ile sona erecek. Eğitim atölyelerine katılmak isteyen kadın girişimci ve yöneticiler, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'na ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler.