baskan

mersis   yatirim tanitim katalogu isrehberi form ticaret
buy oem sketchup pro 2016 autocad 2014 for apple mac os product key
check fireworks cs6 student license how to buy inventor professional 2015 how much 2015 price of adobe illustrator cs6 where to buy autocad architecture 2018 adobe indesign cs6 for mac light price
  • slide01
  • slide02
  • slide03
  • slide04
  • slide05
  • slide06
  • slide07
  • slide08

Şevket Katırcıoğlu

sevketkatircioglu1962 Niğde doğumludur. İlk ve orta tahsilini Niğde’de, lise öğrenimini ise İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde okudu. 1984 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Katırcıoğlu, ticari ve sınai hayatının yanında çeşitli meslek örgütleri ve kuruluşlar başta olmak üzere çeşitli üst düzey yönetim görevlerinde bulundu. 1995 yılından beri Niğcam Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Önceki dönemlerde Niğde Üniversitesi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı (1986-2007), Niğde Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyeliği, Niğde Üniversitesi Vakfı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Niğde Sanayici ve İşadamları Derneği (NİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı (2004-2006), Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gibi çok çeşitli görevleri yürüttü. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katıldı; çeşitli ticari ve sınai projelerin yürütülmesinde ve yönetilmesinde görev aldı. Aynı zamanda Niğde Makine Mühendisleri Odası üyesidir.

Katırcıoğlu, 2003 yılından Haziran 2013’e kadar Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Katırcıoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

basinarsivi sektor raporlari.png